ENTEGRASYON NEDİR? NASIL YAPILIR?

ENTEGRASYON NEDİR? NASIL YAPILIR?

Şirketlerin en güncel sorunları arasında yer alan, yazılımların birbirleri ile konuşamaması, hataların artmasına, verimsizliğe ve zaman kaybına neden olmaktadır. 

Yüksek maliyetler ile alınmış yazılımlar, kurumlarda vazgeçilmez hale geliyor. Kurum yazılımı kullanmaya başlıyor ancak büyüdükçe yeni yazılımlara ihtiyaç duyuyor.  Sisteme dahil olan yazılımlar zamanla çok büyük veriler elde ediyor. Ancak günün sonunda, ölçülemeyen ve birbiri ile anlaşamayan veriler çıkıyor.

Web tabanlı, windows tabanlı veya Katman mimarisi ile geliştirilen tüm uygulamalar Web Service desteklemektedir. 

Günümüzde yazılım geliştiriciler Servis yazmak yerine, kurumu kendine bağlı kalması için uygulama geliştirmek istemektedirler. Söylemleri ise gerçekten çok enteresandır; derler ki; yeniden yazılsa daha ucuz olur! Sakın inanmayın. 

Kendi bünyenizde Bilgi İşlem biriminiz dahi olsa, dışarıdan Yazılım geliştirme ve Bilgi Sistemleri ile ilgili mutlaka danışmanlık alın. Tarafsız çözüm önerileri, şirketlerin kaynak kullanımını her zaman artıracaktır.

Biz uygulama geliştirdiğimiz her kurumda; alt yapısını inceleyerek Entegrasyon desteği ve danışmalık veriyoruz. Bu çalışma modelimiz ile Firmalara ÇOK SEVİMLİ işler yapıyoruz. 

FOCUSPYS: Şimdiye kadar ki en kapsamlı Performans Sistemi

Hayaliniz de ki Performans, Proje ve Kalite Yönetimi, Hepsi bir arada. Hemen Ücretsiz deneyin!

ÜCRETSİZ DENE!
F